Sivun näyttöjä yhteensä

11.8.2012

Suklaista hääkakkua

Romanttista, vanhahtavaa, roosaa, pitsiä, helmiä; niitä toivottiin tähän hääkakkuun. Värit ei ehkä nyt mennyt ihan nappiin, mutta kyllä mun mielestä täs on oikeanlainen tunnelma..=)Tähän kakkuun laitoin ekan kerran tolpan keskelle,koska kakku pitäisi saada kuljetettua Keravalta Espooseen ja mielellään ehjänä, vähän jännittää, kohta tulevat noutajat..
Kakku on tosi suklainen, välissä vanilja-valkosuklaamousse ja suklaamousse seasalt suklaapaloilla, pohja ihan perus vaaleapohja, mutta gluteenittomana. Päällinen vaahtista, samoin reunanauhat, pitsikoristelut pikeeriä ja kukat marsia. Vähän ripottelin kimalletta kukkien päälle. Kakkuun laitetaan juhlapaikalla vielä valmiskoriste, jossa kaksi sormusta<3
Onnistuin leikkaamaan sormeni aika pahasti katkoessani keskiputkea, sormi paketissa jouduin kasaamaan koko kakun, olis varmaan tarvinnu tikata kun vieläkin vuotaa..no, tekevälle sattuu..=)
Onnea hääparille, toivottavasti kakku on mieluinen=)

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kaunis ja todellakin vanhahtavan romanttinen. Hienosti onnistunut!

marsipaanipossu kirjoitti...

Niin kaunis! Miten muuten noin ison kakun kuljetus tapahtuu?

KakkuKaunis kirjoitti...

Kiitos taas Pioni, ihanaa kun jaksat aina kannustaa ja kehua=)

Kiitos marsipaanipossu!
Kakun kuljetuksesta sen verran, että tosiaan tämä oli ensimmäinen hääkakku joka kokonaisena kuljetettiin. Yleensä olen mennyt juhlapaikalle kokoomaan kakun. Laitoin jokaiseen kerrokseen tuet ja välipahvit ja keskelle n.1,5cm muoviputken. Kakku oli päässyt ehjänä perille, jee=)