Sivun näyttöjä yhteensä

29.10.2011

Ed Hardy/old school -kakku

Pääsin tekee jotain niin erilaista, maalailin yöhön asti ihan fiiliksissä, valvominen ei tuntunu missään oli niiiin kivaa, näitä lisää!!=)

Eli mua pyydettiin tekemään joku Ed Hardy/ old school tyylinen kakku, en tiedä tuliko tästä yhtään sellainen, kun noutaja ei vielä ole tullut. Piirtäminen ei ole mun vahvimpia juttuja, siksipä oonkin ihan tyytyväinen lopputulokseen.Kaikki kuvat oon siveltimellä maalannu vapaalla kädellä pastaväreillä.

Kakussa on neljä väliä, kahdessa välissä nougat-mousse ja toisessa kahdessa kuningatar-mousse, täytteet oli sen verta hyviä, että tätä voisin itsekin maistaa..=)

Päällinen jälleen itsetehtyä vaahtista, oisin kyllä halunnu mustalla marsilla laittaa ton alareunanauhan, mutta se oli niin pehmeetä, ettei siitä tullu mitään. Numerot myös vaahtista.
Maalasin kakkuun ajatuksissani auton, mul oli siitä hienot visiot, mitä en sit osannukaan toteuttaa..mietin pääni puhki millä peitän auton kuvan, kunnes sainkin tilaajalta viestiä, että sankari tykkää nopeista autoista..auto sai jäädä=)


Paljon Onnea Miika, toivottavasti kakku on edes vähän sellainen kuin toivoit!

Ei kommentteja: