Laukkukakku pitkästä aikaa, taas meni myöhään yöhön, mutta ei se vaan tunnu sillon missään kun on mielekäs kakku työn alla=)
Kakun välissä valkosuklaa ja tummaasuklaa mousset suklaapaloilla=)
Mun vaahtismassa oli vissiin ton kaakaojauheen takia tosi helposti halkeilevaa ja sen takia sitä oli vaikea saada siististi kakun päälle, tää kakku ois ollu niin paljon hienompi kun toi massa ois asettunu nätisti..ärsyttävää.. ja mun maalausten korjailutkin valitettavasti vähän näkyy. Paljon Onnea uudelle vuosikymmenelle siirtyvälle!
5 kommenttia:
Miten tälläsen kakun voi syödä ? :O
Entä kuinka teet tuon pohjan? (siis se kasaus)
Voisitko tehdä joskus jonkun postauksen niin kun 'pala-palalta' että siis vaiheittain laittaisit kuvia kuinka tällänen / joku muu tämän tapainen kakku valmistuu? : )
Siitä vaan leikataan, ei sen kummempaa=)Yllättävän hyvin tällaiset kakut pysyy kasassa leikatessakin=)
Mä teen aina ihan normaalin kakkupohjan, näissä muotokakuissa vähintään 8munan. Ennen täyttöä leikkelen ja muotoilen kakkupohjan valmiiksi suunnillen oikenlaisiksi paloiksi ja sitten täytän kakun ihan normaalisti. Tää on tosiaan sellaista palapeliä joskus ja voin sanoa, että välillä(usein) munkin kakut on kasatessa aika epämääräisen näköisiä. Kakuissa on se hyvä puoli, että niitä voi muokata niin kauan kunnes laittaa massan päälle, eli jos ei ole tyytyväinen kakun muotoon sitä voi veistellä veitsellä esimerkiksi. Ja jos kakkuun jää rumia aukkoja tai muuta rösöisyyttä, ne voi peittää sokericremellä(voi-tomusokeriseos)joka laitetaan kakun päälle kosteutta eristämään ennen massaa=) Toivottavasti tästä oli vähän apua=)
Paistatko kakun sitten niinkun pyöreässä vuoassa ? Vai millaisessa : ) ?
En mä itse ole leipomassa kun vaan semmoisia tavallisia pyöreitä kakkupohjia ja näin, mutta kunhan kyselin : )
Tän paistoin sellasessa neliskulmaisessa vuoassa, joskus pyöreässä ja joskus pellillä, milloin mitenkin=)
Voi ihana, miten suloinen kassi! Voi kun pääsisi kokeilemaan joskus tällaista!!
Lähetä kommentti