Sivun näyttöjä yhteensä

15.3.2011

Suklaamousse

Tänään kävi muutama ystävä kylässä pitkästä aikaa, syötiin ruoka yhdessä ja pitihän jälkkäriäkin olla. Loihdin pikaisen reseptin suklaamousselle ja hyvää oli (mikä suklaata sisältävä nyt ei olisi..=))

Tein kahta eri moussea, valkosuklaasta ja maitosuklaasta ja ladoin niitä vuorotellen lusikalla tarjoilukulhoihin, tässä vähän ohjetta, jos joku haluaa kokeilla

2dl vispikermaa
3 keltuaista
n.200g suklaata(valkosuklaamousseen laitoin vain levyn pandaa a´130g)
3 liivatetta

Laita liivatteet likoomaan kylmään veteen.Sulata suklaa ja anna sen hetki jäähtyä. Vatkaa munan keltuaiset suklaan sekaan.Laita vähän vettä kiehumaan.Vaahdota kerma.Purista liivatteet ja liota ne pieneen tilkkaan kuumaa vettä. Jos liivatteet ei täysin liukene, valuta liivatevesi siivilän läpi suklaaseokseen ja vatkaa hyvin.Lopuksi vatkaa kermavaahto suklaaseokseen. Lado mousse kulhoihin ja anna seistä jääkaapissa tunnin verran.

Vähän lapsetti ja tein suklaasta tollaset nimikyltit kaikkien annoksiin=)

Ei kommentteja: