tag:blogger.com,1999:blog-4823787793589929000.post5310415801184612081..comments2022-04-10T00:25:12.999-07:00Comments on KakkuKaunis: Louis Vuitton laukku-kakkuKakkuKaunishttp://www.blogger.com/profile/04983452921303960142noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4823787793589929000.post-66689443384092569422011-12-04T22:06:14.690-08:002011-12-04T22:06:14.690-08:00Voi ihana, miten suloinen kassi! Voi kun pääsisi k...Voi ihana, miten suloinen kassi! Voi kun pääsisi kokeilemaan joskus tällaista!!Virpihttp://sokerihammas.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4823787793589929000.post-65574292744008684252011-12-03T22:30:16.478-08:002011-12-03T22:30:16.478-08:00Tän paistoin sellasessa neliskulmaisessa vuoassa, ...Tän paistoin sellasessa neliskulmaisessa vuoassa, joskus pyöreässä ja joskus pellillä, milloin mitenkin=)KakkuKaunishttps://www.blogger.com/profile/04983452921303960142noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4823787793589929000.post-41434604245466389822011-12-03T10:56:56.996-08:002011-12-03T10:56:56.996-08:00Paistatko kakun sitten niinkun pyöreässä vuoassa ?...Paistatko kakun sitten niinkun pyöreässä vuoassa ? Vai millaisessa : ) ? <br /><br />En mä itse ole leipomassa kun vaan semmoisia tavallisia pyöreitä kakkupohjia ja näin, mutta kunhan kyselin : )nata-https://www.blogger.com/profile/14483346552273183399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4823787793589929000.post-38343340553412206522011-12-03T10:47:15.134-08:002011-12-03T10:47:15.134-08:00Siitä vaan leikataan, ei sen kummempaa=)Yllättävän...Siitä vaan leikataan, ei sen kummempaa=)Yllättävän hyvin tällaiset kakut pysyy kasassa leikatessakin=)<br />Mä teen aina ihan normaalin kakkupohjan, näissä muotokakuissa vähintään 8munan. Ennen täyttöä leikkelen ja muotoilen kakkupohjan valmiiksi suunnillen oikenlaisiksi paloiksi ja sitten täytän kakun ihan normaalisti. Tää on tosiaan sellaista palapeliä joskus ja voin sanoa, että välillä(usein) munkin kakut on kasatessa aika epämääräisen näköisiä. Kakuissa on se hyvä puoli, että niitä voi muokata niin kauan kunnes laittaa massan päälle, eli jos ei ole tyytyväinen kakun muotoon sitä voi veistellä veitsellä esimerkiksi. Ja jos kakkuun jää rumia aukkoja tai muuta rösöisyyttä, ne voi peittää sokericremellä(voi-tomusokeriseos)joka laitetaan kakun päälle kosteutta eristämään ennen massaa=) Toivottavasti tästä oli vähän apua=)KakkuKaunishttps://www.blogger.com/profile/04983452921303960142noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4823787793589929000.post-54224308287628642212011-12-03T08:59:37.465-08:002011-12-03T08:59:37.465-08:00Miten tälläsen kakun voi syödä ? :O
Entä kuinka t...Miten tälläsen kakun voi syödä ? :O <br />Entä kuinka teet tuon pohjan? (siis se kasaus) <br />Voisitko tehdä joskus jonkun postauksen niin kun 'pala-palalta' että siis vaiheittain laittaisit kuvia kuinka tällänen / joku muu tämän tapainen kakku valmistuu? : )nata-https://www.blogger.com/profile/14483346552273183399noreply@blogger.com